Abonner på et søk for varsling ved nye filer

Endret Wed, 22 Feb 2023 ved 04:30 PM

I Imageshop kan alle brukere abonnere på en kategori eller et søk for å få varsling på e-post når det lastes opp nye filer som matcher søket man har lagret.

- Kryss av for kategorien du ønsker å abonnere på eller skriv inn et søkeord i feltet øverst i panelet til venstre på "Hjem" skjermen.

- Trykk "Lagre søk" nederst til venstre.

- Gi søket ditt et navn og kryss av for "Send varsel på e-post ved nye filer".

Imageshop gjør en sjekk 1 gang i døgnet om det er nye filer som matcher søket ditt. Du vil da få en e-post dersom en bruker har lastet opp nytt innhold.

Se alle dine lagrede søk

Klikk på menypunktet "Lagrede søk" for å sen en oversikt over dine søk.

- Du kan dele søket med en annen bruker ved å klikke "del søk" han / hun vil også få varsling ved nye filer.

- Du kan gi søket et nytt navn ved å klikke "endre navn"

- Du kan også slette søket når du ikke lenger trenger varsling, eller slå av varslingen ved å fjerne krysset under "send varsel på e-post ved nye filer".