Hvordan laste ned filer

Endret Wed, 22 Feb 2023 ved 03:59 PM

Du kan laste ned en eller flere filer samtidig i Imageshop.

Last ned 1 fil:

- Hold musepekeren over bildet du ønsker å laste ned.

- Trykk på det nederste ikonet til høyre på bildet "last ned fil"

- Velg hvilken versjon av bildet du ønsker å laste ned og trykk "Last ned"

- Bildet lastes ned på pcén din og legger seg automatisk i "nedlastinger".

- Du kan også klikke deg inn på bildet du ønsker å laste ned.

- Kryss av for versjonen du ønsker å laste ned til venstre for bildet.

- Trykk " last ned"

Last ned flere filer samtidig:

- Søk og finn filene du ønsker å laste ned.

- Marker filene du vil laste ned. (For å markere filer i Imageshop kan du klikke på et bilde, holde musepekeren nede og dra over filene du vil markere. For å markere / avmarkere  en fil kan du holde inne Ctrl og klikke på filen.)

- Trykk "last ned" til venstre på linjen nederst på siden.

- Velg hvilken versjon du ønsker filene i og trykk "last ned"

Samle filer fra ulike kategorier og søk i Min nedlasting

Dersom filene du ønsker å laste ned ligger i ulike kategorier og søkeresultat kan du bruke min nedlasting for å samle filene før du laster de ned.

- Søk og finn filene du ønsker å laste ned.

- Trykk og dra bortover for å markere filene du vil laste ned.

- Trykk "+ Min nedlasting" til venstre på linjen nederst på siden.

- Søk og finn andre filer og gjenta til du har lagt alle filene du ønsker å laste ned til din nedlasting. (Du kan klikke "velg alle" for å markere alle filer på en side).

- Klikk inn på menypunktet "min nedlasting"

- Godkjenn betingelsene for bruk og klikk "fortsett"

- Her kan du laste ned / sende alle filene.

- Du kan også klikke deg inn på bildet du ønsker å laste ned.

- Kryss av for versjonen du ønsker å laste ned til venstre for bildet.

- Trykk " last ned"