Album

Endret Wed, 08 Mar 2023 ved 10:32 AM

Album er samlinger av filer som enkelt kan deles med en URL. Album kan være helt lukket hvor brukeren må logge inn for å se / laste ned, delvis lukket hvor man man logge inn kun for å laste ned og helt åpen hvor alle med lenken kan se og laste ned innhold. Album er en tilleggs-modul, ta kontakt med support@imageshop.no for mer informasjon.

Du finner alle album under fanen "Album" i menyen øverst på siden:

Du kan gjøre fritekstsøk for å finne frem til et spesifikt album.

Du kan klikke på et album for å gå direkte inn i albumet. Dersom du skal dele albumet med noen eksterne / en kollega kan du bare kopiere URL'en. Et album fungerer som et forenklet brukergrensesnitt hvor man kan søke og laste ned bilder.

Du kan se om et album er åpent, delvis åpent eller lukket ved å bruke "Visning" ->"Vis nøkkelinformasjon"