Prosjekter

Endret Tue, 07 Mar 2023 ved 09:32 AM

Med prosjekter kan du enkelt lage samlinger av filer, du kan dele prosjektet med kollegaer eller andre brukere i løsningen. Man kan legge til / fjerne bilder, legge på kommentarer og enkelt laste ned / sende alle bilder fra et prosjekt.

- Klikk deg inn på menypunktet "Prosjekter"

- Klikk "Opprett nytt prosjekt" og gi prosjektet ditt et navn.

- For å legge til bilder, klikk "hjem", finn bildene du vil legge til, marker bildene og trykk "legg til prosjekt". Gå tilbake til menypunktet "prosjekter"

For å markere filer i Imageshop kan du klikke på et bilde, holde musepekeren nede og dra over filene du vil markere. For å markere / avmarkere  en fil kan du holde inne Ctrl og klikke på filen.

- For å dele prosjektet, trykk "deling" skriv inn e-postene til personene du vil dele prosjektet med.

- Du kan legge på kommentarer på prosjektet i sin helhet, eller på hvert enkelt bilde.

- For å sende / laste ned alle bildene i et prosjekt kan du klikke "legg alle til nedlasting" i høyre hjørne. Filene blir da lagt til "Min nedlasting" hvor du kan sende eller laste ned.

- I menyen har du oversikt over dine egne prosjekter og prosjekter delt med deg.