Hvordan lage en mal

Endret Wed, 22 Feb 2023 ved 01:52 PM

Dersom du ofte laster opp bilder som skal tagges med samme eller omtrent samme informasjon kan du lagre en ferdig utfylt mal.

1. Gå inn i admin - admin.imageshop.no

2. Trykk på “Rediger” -> “Maler”

3. Her kan du redigere og slette maler.

4. Trykk “Lag ny mal”

5. Fyll inn all informasjon i skjemaet til venstre som du ønsker at malen skal inneholde.

6. Trykk “Lagre mal”

7. Når du laster opp bilder neste gang kan du finne malen din øverst i skjemaet til venstre og tagge bildene med den, istedenfor å fylle alt inn på nytt.

Du kan også lage maler når du  laster opp bilder

1. Last opp bilder på vanlig vis og legg inn taggeinformasjon i skjemaet til venstre.

2. Under "ny mal" skriver du inn et navn på malen som du enkelt kjenner igjen og trykker "Opprett ny mal"