Ai-modul

Endret Wed, 06 Sep 2023 ved 11:48 AM

Ai-modul tilbyr ansiktsgjenkjenning, automatisk tagging og organisering av bilder. AI modulen kan også benyttes sammen med Imageshops modul for samtykkeadministrasjon, ved at den identifiserer personer på bilder automatisk og oppdaterer samtykkeopplysninger fra motiv personen.

Ai-modul er en tilleggs modul. Dersom du ønsker denne modulen kan du ta kontakt med oss på support@imageshop.no

Automatiske tagger

Med AI-modulen legges det til automatisk taggs på bilder i Imageshop. På detaljsiden i admin kan du redigere AI-taggs og legge til/fjerne taggs. Alle AI-taggs er søkbare.

Ansiktsgjenkjenning med AI

For at systemet skal vite hvilken person som er på det ulike bildene, må person legges til en gang. På detaljsiden til bildet kan du skrive inn navn på person og trykke "lagre & tag bilder funnet". Når du gjør dette vil systemet gå igjennom alle bildene i din bildebank og legge til AI-person på bilder av personen. Dette vil også skje automatisk ved opplasting av nye bilder med samme person.

Når du holder over ansiktet til personer på bilder i bildebanken vil du få opp en boks med ansiktsgjenkjenning. Denne boksen kan du trykke på, og du får da opp alle bilder av personen som systemet finner.

I admin finner du en oversikt over alle registrerte AI-personer. Her kan du enkelt få oversikt over hvilke personer som du har lagt til, og hvilke bilder som er knyttet til de ulike personene.