Opplasting i brukergrensesnittet

Endret Wed, 06 Dec 2023 ved 01:30 PM

Med tilleggs-modulen "Front-end upload" kan standard brukere laste opp bilder i brukergrensesnittet uten tilgang til administrasjonen. For spørsmål rundt denne modulen, ta kontakt med support@imageshop.no.

1. Trykk på "Last opp" i menyen øverst på siden.

2. Dra filene du vil laste opp inn i det markerte området eller klikk "Velg filer"

3. Trykk "Legg til", du vil da få bildene opp under den markerte boksen.

4. Du kan klikke "velg alle" og laste opp alle filene med samme informasjon eller du kan markere de filene du ønsker å laste opp først.
5. Fyll inn ønsker informasjon i skjemaet på venstre side.

6. Klikk på "Last opp", bildene vil nå legges til godkjenning hos en redaktør eller administrator.

7. Marker flere filer du ønsker lik informasjon på, fyll i skjemaet til venstre og klikk "last opp" igjen. Repeter til alle filer er lastet opp.

Dersom du er redaktør eller administrator trenger du ikke å sende bildene til godkjenning. Da velger du hvilket grensesnitt du vil at filene skal være tilgjengelig i under "Distribusjon"før du klikker "Last opp"