Hvordan sende / dele filer

Endret Mon, 22 Jan 2024 ved 12:22 PM

Du kan sende filer direkte uten mellomlagring fra Imageshop. Filer kan sendes til andre brukere i Imageshop eller eksterne personer uten brukertilgang. Mottaker av filene vil motta en e-post med en lenke hvor alle filer kan lastes ned.

Send direkte

Dersom filene er i samme kategori / samme søkeresultat er det mest effektivt å bruke markeringsfunksjonen + send knappen i handlingsbaren nederst på siden slik:

- Søk og finn filene du ønsker å sende.

- Trykk og dra bortover for å markere filene.

- Trykk "Send" til høyre på linjen nederst på siden.

- Fyll inn emne, e-post adresser du vil sende til, en kommentar og trykk "del nedlastingslenke"

Dersom du ikke ønsker å sende en e-post fra bildebanken, men ønsker en lenke som du kan sende i en e-post / dele på intranett for eksempel kan du bruke funksjonen "Få lenke", da får du opp en URL du kan kopiere og dele. Det vil fungere på samme måte og alle med lenken kan laste ned filene.

Se video som viser deling av filer

Samle filer i Min nedlasting før utsendelse

Dersom filene du ønsker å sende ligger i ulike kategorier / søk, eller du ønsker en god oversikt over alle filene før de blir sendt kan det være nyttig å bruke "Min nedlasting".

- Søk og finn filene du ønsker å sende.

- Klikk og dra musepekeren bortover for å markere filene du vil laste ned.

Du kan klikke "Velg alle" for å markere alle filer på en spesifikk side. Du kan også markere enkeltfiler ved å holde inne Ctrl og klikke på filen.

- Trykk "+ Min nedlasting" til venstre på linjen nederst på siden.

- Søk og finn andre filer og gjenta til du har lagt alle filene du ønsker å laste ned til din nedlasting.

- Klikk inn på menypunktet "Min nedlasting"

- Godkjenn betingelsene for bruk og klikk "fortsett"

- Bla ned for å se gjennom filene du har lagt i nedlastingen, dersom du ønsker å fjerne en fil før utsendelse kan du klikke "Fjern fra mine nedlastinger"

- Trykk "send alle"

- Skriv inn emne, e-post adresser du vil sende til, kommentar og trykk "del nedlastingslenke"