Søk etter bilder

Endret Wed, 02 Aug 2023 ved 01:01 PM

For å søke etter et bilde kan du enten søke direkte fra forsiden, eller gjøre ett søk fra "hjem" siden.

De to måtene å søke på har ulik funksjonalitet.

Fra forsiden: her kan du søke på tekst

Fra "hjem" siden: her har du flere instillinger for mer avansert søkt

Søk fra forsiden

1. Skriv inn ønsket søk i søkefeltet
  2. trykk "enter" eller klikk på ikonet til høyre.
  3. Du vil da bli sendt direkte til en oversikt over alle bilder som matcher søket ditt.

Søk fra "hjem" skjermen
Her finnes det ulike måter å søke på. Hvert punkt beskriver ulike måter å gjøre et søk på.

1. Gjør et søk i boksen for fritekst
    trykk enter eller ikon for søke.

2. Du kan bruke "Kun hele ord" dersom du skal søke på minst 2 ord, og filen må inneholde alle ordene for å dukke opp i resultatet.
    Trykk enter eller ikon for søk

3. Trykk "filtrer søk" til venstre for å åpne panelet for kategorier og filter.
    Når du trykker på en kategori vil søket gjøres automatisk for de kategoriene/filtrene du har valgt.
    Trykk på de kategoriene og filtrene du ønsker for å finne riktig bilde, du kan også kombinere filtrering med et søkeord.

4. Du kan bruke "Tøm søk" for å fjerne all filtrering.

Søk fra forsiden

Søk fra "hjem" skjermen