I Screenbooking gir vi deg muligheter til å knytte flere turer til en url, eller som det heter i systemet; knytte flere “tour templates” til en “tour”.

Det du gjør da, er at du lager en fullstendig tur, med “template description”, kapasitetsprodukter m.m., legger dem inn i en “tour template” og knytter denne opp til en “tour” som du også bruker på andre “tour templates”.

Funksjonen som gjør dette mulig, heter “Group tour template in frontend” og resultatet blir en nedtrekksmeny på bookingsiden der kunden velger hvilket alternativ de vil ha. Navnet i nedtrekksmenyen vil være det navnet du setter  på turens “External name”, så det bør være kort og beskrivende.

Slik gjør du det:

1. Lag en “template description” for hver tur du skal selge, men tenk over navnet i “External name”. Dette vil komme som valg på menyen der kunden velger tur.

2. Lag de produkter som skal inn i turen

3. Lag en “tour” med et navn som kan favne hele gruppen av turer. F.eks: 3-dagers biltur på vestlandet.

4. Når du har laget “tour” gå på “Tour templates” og huk av på “Group tour template in frontend”

1. Lag en “tour template” for hver tur du skal selge, med “template description” og produktene som skal inn.

2. Gå opp i “date range” på “Tour template” og knytt til den samme “Tour” på alle de templates som skal selges i samme url.

3. Når du nå går inn på turen via “Tour” og ser på hvilke templates som ligger inne, vil du nå se at her ligger det flere ulike.

1. Når du går på “view tour on booking page” og får opp bookingløpet, vil du se at her har du en nedtrekksmeny med alle turene knyttet opp.

Det som skjer når en kunde velger en tur i nedtrekksmenyen, er at da skifter visningen til tilhørende tour template, og det vil være de aktuelle priser, datoer og valg av personer/rom som er lagt opp på den tour template som vises.