Denne funksjonen brukes for å lage en mer leservennlig url til din tur. Her brukes gjerne navnet på turen som tekst i URL’en. (Bruk kun a-z,0-9 og bindestrek).

1. Tours - show tours

2. Finn den turen du skal endre url på. Tekstfeltet for “Filter” kan brukes for å søke på navnet på turen.

3. Trykk inn på turen

4. Under metadata finner du feltet for “friendly URL”. Et for hvert språk.

5. Skriv inn ord du vil ha i din URL.

6. Bruk bindestrek mellom hvert ord.

7. Dersom du har flere språk må du har forskjellige URL på hvert språk.

8. Trykk "save"