Denne funksjonen brukes dersom du ønsker å legge til eller endre en promo kode for en eksisterende ordre. Dette er bare mulig dersom turen ordren er koblet til har en aktiv promo kode.

1. Orders - Show orders

2. Finn den ordren du vil endre promo kode på. “Free text” feltet kan brukes for å søke på ordrereferanse eller kunden sitt navn.

3. Inne på ordren trykker du på “Change promo code” knappen.

4. Finn riktig “agreement” og du vil bruke på ordren.

5. Trykk “confirm”

Dersom det er en rabatt koblet til promo koden vil dette nå bli lagt til ordren. Eventuelle faktura endringer må gjøres manuelt. Følg disse trinnene for å lage en ny faktura for sluttbetalingen. (Link til artikkel om endring fakturabeløp).