Med funksjonen "Supplier Invoice" kan du holde styr på kostnader fra underleverandører, slik at du vet når regninger er betalt og at de stemmer med avtale. For å klare dette må du legge inn kostnader (det vil si leverandørenes priser til deg) på produktene dine og du kan enkelt se hvem du har betalt via "Supplier invoice". Funksjonen kan også benyttes til generere utbetalingsbilag, sammen med din betaling til leverandøren eller til å sende til leverandører som skal fakturere deg.


Bildet viser oversikt over leverandørkostnader som skal faktureres fra leverandør. Kan benyttes til å kontrollere og attestere leverandørfaktura, samt til utbetalingsbilag for betaling til leverandører:Innfylling av kostnader:

Fylles inn per produkt dersom pakker består av flere produkter og per template, dersom pakken er produktet i seg selv. Kostnadene fylles inn inkludert mva og fordelt på de ulike mva klassene. Screenbooking bruker dataene til å produsere merverdiavgiftsrapport og til å vise i suppliers invoice.