I denne modulen kan du sende e-post eller SMS til dine turdeltakere. Sett opp en melding som går til dine reisende et visst antall dager før avreise, på avreisedagen, etter retur, med mer. Den samme meldingen kan gå ut flere dager om du velger det. Du kan også la meldingen gå ut under reisen om du setter “-” - minus foran "Days before travel date". Det samme prinsippet gjelder om du benytter “-” foran antall dager etter returdato. For å sende ut på selve avreisedagen/ankomstdagen setter du "0" "Days before travel date". Utsendelse ved hjelp av SMS krever at SMS modulen er aktivert på din Screenbooking.

Du kan sette inn variabler i meldinger som går ut fra marketing modulen. Foreløpig kan dette være: Lenke til "Min side" (der kunden kan finne sine reisedokumenter, med mer), bestillerens fulle navn, bestillerens fornavn, bestillerens etternavn og eller evt turens navn.

Du kan knytte disse meldingene til spesifikke turer og produkter. Du kan for eks. spesifisere at alle reisende som deltar på tur X og som har valgt tilleggsprodukt Y, skal få denne meldingen - og ingen andre. Du kan også velge at alle kunder skal få en bestemt melding, mv..

Meldinger som sendes ut med marketingmodulen ved hjelp av e-post blir sendt ved midnatt norsk tid, mens meldinger som sendes ved hjelp av SMS sendes kl 12:00 norsk tid.

Du kan se mailer /SMS-er som er gått ut til kunde i loggen under den enkelte ordre og under "Reports", "Email log" (se vedlagt skjermbilde).