Ved hjelp av en oppgjørsrapporten "supplier settlement report" kan du raskt få oversikt over salget av turer en leverandør er en del av. Skal leverandøren ha provisjon av salget kan du enkelt få en oversikt over hvor mye som skal utbetales i provisjon.

1. Sjekk at du har funksjonen "Supplier settlement report" ved å gå på "Reports" og se på menyen du får opp.

2. Har du ikke "Supplier settlement report" i listen din, send oss en mail på support@screenbooking.no så legger vi den til for deg.

3. Gå inn på "Products" og "Show suppliers" og velg leverandøren du skal legge til provisjon på.

4. Sett ønsket provisjon inn i feltet "Commission" og lagre.

5. Gå inn på "Reports" og velg "Supplier settlement Report".

6. Velg hvilke tur(er) du skal ha ut rapport på, og eventuelt også hvilke produkter.

7. Velg hvilke leverandør du skal se tall for i feltet "Supplier".

8. I feltet "Channel" kan du også filtrere på hvilke kanaler (online, agenter, administrasjon) bookingene det gjelder skal komme fra.

9. Velg "View Report". Du kan også sende rapporten på mail, eller laste den ned som Excel.

10. Resultatet viser antall ordrer, total omsetning, MVA og provisjon.

11. Det er også mulig å huke av hvilke ordrer du har gjort opp med leverandøren. Husk da og lagre.