I screenbooking fører vi en e-post log med alle e-poster som er sendt ut fra systemet fra din konto.

Ønsker du å sjekke at en spesifikk e-post er blitt sent kan du finne det i denne loggen.

1. Gå till "Reports" og "Email log".

2. Denne er så filtrert på dagens dato.

3. Endre dato til utsendelsesdato, eller en datoperiode i feltet "Select date range to show all sendt emails".

4. Du får nå opp en resultatliste over mail sendt fra systemet. Denne viser

Dato og klokkeslett

Turnavn og ordrereferanse

Mottaker og evt. suppliere som stårpå kopi

Mailadresse den viser sendt fra.

1. Du kan også se e-posten ved å gå inn på "View"

I tillegg kan du inne på ordren se om en e-post er blitt sendt ut.

1. Gå inn på ordren du ønsker å sjekke.

2. Gå inn på radioknappen "Log".

3. Her ligger mailutsendelser som en task_runner som viser hvilken e-post som er sendt og taks nummer.